Episcopul Gurie : ResfinÈ›irea bisericii Parohiei Petrila-Cimpa, judeÈ›ul / Joi, 21 octombrie, episcopul gurie, al devei şi hunedoarei a murit.

Joi, 21 octombrie, episcopul gurie, al devei şi hunedoarei a murit. În urmă cu 13 ore. Il y a 12 heures. În urmă cu 19 ore. Il y a 19 heures.

Joi, 21 octombrie, episcopul gurie, al devei şi hunedoarei a murit. Oaspete din Biserica Ortodoxă a Poloniei la Deva. Trei
Oaspete din Biserica Ortodoxă a Poloniei la Deva. Trei from basilica.ro
În urmă cu 19 ore. Episcop vicar al sfintei arhiepiscopii a craiovei ales în ședința . Il y a 19 heures. Deși vaccinat, era infectat cu covid în stare gravă. Episcopul devei și hunedoarei, ps gurie, a murit. În urmă cu 19 ore. Ps gurie (grigorie georgescu) ar . Părintele episcop gurie a fost internat vineri, 8 octombrie, la spitalul judeţean din deva, fiind transferat ulterior la secţia ati.

Părintele episcop gurie a fost internat vineri, 8 octombrie, la spitalul judeţean din deva, fiind transferat ulterior la secţia ati.

A predat și la alba iulia. În urmă cu 19 ore. Il y a 18 heures. Il y a 12 heures. În urmă cu 18 ore. Părintele era internat la ati, cu covid 19. În urmă cu 19 ore. Părintele episcop gurie a fost internat vineri, 8 octombrie, la spitalul judeţean din deva, fiind transferat ulterior la secţia ati. Ps gurie (grigorie georgescu) ar . Il y a 19 heures. În urmă cu 19 ore. Episcop vicar al sfintei arhiepiscopii a craiovei ales în ședința . Deși vaccinat, era infectat cu covid în stare gravă.

Il y a 12 heures. Il y a 19 heures. Il y a 18 heures. În urmă cu 18 ore. Părintele era internat la ati, cu covid 19.

Il y a 12 heures. Pelerinii, din nou pe Calea Prislopului. Mănăstirea și
Pelerinii, din nou pe Calea Prislopului. Mănăstirea și from www.glasulcetatii.ro
Episcop vicar al sfintei arhiepiscopii a craiovei ales în ședința . În urmă cu 18 ore. Il y a 18 heures. Părintele era internat la ati, cu covid 19. A predat și la alba iulia. Il y a 19 heures. Ps gurie (grigorie georgescu) ar . Părintele episcop gurie a fost internat vineri, 8 octombrie, la spitalul judeţean din deva, fiind transferat ulterior la secţia ati.

Ps gurie (grigorie georgescu) ar .

În urmă cu 19 ore. În urmă cu 19 ore. Il y a 12 heures. În urmă cu 19 ore. Joi, 21 octombrie, episcopul gurie, al devei şi hunedoarei a murit. Deși vaccinat, era infectat cu covid în stare gravă. A predat și la alba iulia. Părintele episcop gurie a fost internat vineri, 8 octombrie, la spitalul judeţean din deva, fiind transferat ulterior la secţia ati. În urmă cu 13 ore. În urmă cu 18 ore. Episcop vicar al sfintei arhiepiscopii a craiovei ales în ședința . Episcopul devei și hunedoarei, ps gurie, a murit. Părintele era internat la ati, cu covid 19.

În urmă cu 18 ore. Părintele episcop gurie a fost internat vineri, 8 octombrie, la spitalul judeţean din deva, fiind transferat ulterior la secţia ati. Il y a 18 heures. În urmă cu 19 ore. Deși vaccinat, era infectat cu covid în stare gravă.

Ps gurie (grigorie georgescu) ar . Rolul Parintelui Arsenie Boca in renasterea spiritual
Rolul Parintelui Arsenie Boca in renasterea spiritual from pasispremantuire.ro
Episcop vicar al sfintei arhiepiscopii a craiovei ales în ședința . În urmă cu 18 ore. Părintele episcop gurie a fost internat vineri, 8 octombrie, la spitalul judeţean din deva, fiind transferat ulterior la secţia ati. Părintele era internat la ati, cu covid 19. În urmă cu 13 ore. Il y a 19 heures. Il y a 18 heures. În urmă cu 19 ore.

În urmă cu 18 ore.

Părintele era internat la ati, cu covid 19. Episcop vicar al sfintei arhiepiscopii a craiovei ales în ședința . În urmă cu 13 ore. În urmă cu 19 ore. Il y a 12 heures. Joi, 21 octombrie, episcopul gurie, al devei şi hunedoarei a murit. În urmă cu 18 ore. Il y a 19 heures. A predat și la alba iulia. În urmă cu 19 ore. Il y a 18 heures. Ps gurie (grigorie georgescu) ar . Episcopul devei și hunedoarei, ps gurie, a murit.

Episcopul Gurie : ResfinÈ›irea bisericii Parohiei Petrila-Cimpa, judeÈ›ul / Joi, 21 octombrie, episcopul gurie, al devei şi hunedoarei a murit.. Il y a 12 heures. În urmă cu 19 ore. Episcop vicar al sfintei arhiepiscopii a craiovei ales în ședința . Il y a 18 heures. Părintele episcop gurie a fost internat vineri, 8 octombrie, la spitalul judeţean din deva, fiind transferat ulterior la secţia ati.